27 Kasım 2021 tarihinde Expo 2016 fuar alanında yapılan lise düzeyi yarışmasında Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 12. Sınıf öğrencileri Bronz Madalya 10. Sınıf öğrencileri de 2 ayrı ekip olarak Gümüş Madalya kazanmıştır.
Emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Akdeniz Şefler Kulübü Derneği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu işbirliğinde,
25-27 KASIM 2021 tarihleri arasında Antalya Uluslararası Gastronomi Festi¬vali kapsamında mutfak sanatı ve aşçılık mesleğine katkı sağlamak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Yiyecek İçecek Hiz¬metleri alanı öğrencileri arasında çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenlemiştir. Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi JP5 "Lise Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması" kategorisine
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan Öğretmenleri Burçin KÖSE ve Bayram KÖSE rehberliğinde
12. sınıf Lemannur GÖKOĞLU, Esranur DALKILIÇ,Hatice ÇALIŞKAN
10. sınıf Sibel AKALIN, Ayşenur GÖKOĞLU, Asudenaz GÜMÜŞ
10. sınıf Sudenaz ZORLU, Hatice DERİNDERE, Eda KARAGÖZ isimli öğrencileri ile katılmıştır.
Kategori de 12 ekip yarışmıştır. Yarışmada 50'si Türk, 35'i yabancı toplamda 85 jüri görev almıştır. Ürünler, kategorileri için belirlenen kriterlere göre 100 puan üzerinden değerlendirilmiştir.
100-90 puan=Altın
89-80 puan=Gümüş
79-70 puan=Bronz
69-50 puan=Merit
27 Kasım 2021 tarihinde Expo 2016 fuar alanında yapılan lise düzeyi yarışmasında Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 12. Sınıf öğrencileri Bronz Madalya 10. Sınıf öğrencileri de 2 ayrı ekip olarak Gümüş Madalya kazanmıştır.
Emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Adres:
FATİH MAH. 1664 SK. OĞUZHAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 5 BUCAK / BURDUR
Telefon
0 248 325 41 40