22-25 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Şefler Birliği (WACS) İşbirliği ile 18. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalardan 6 ALTIN 3 GÜMÜŞ 2 BRONZ Madalya kazanarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
22-25 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ Gösteri ve Sanat Merkezinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Şefler Birliği (WACS) İşbirliği ile 18. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalardan 6 ALTIN 3 GÜMÜŞ 2 BRONZ Madalya kazanarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkanı tanıyan Sayın Valimiz Ali ARSLANTAŞ'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdem KAYA'ya, İlçe Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU'na, Belediye Başkanımız Sayın Emrullah ÜNAL'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Neşet YAZAR'a Öğrencilerimizin konaklama giderini karşılayan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU'na, ulaşım giderlerini karşılayan Bucak Kaymakamımız Sayın Erol TANRIKULU'na ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Sayın Cemal ACAR'a ve Bucak Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Yusuf ERDOĞDU'ya, Fidan Tavukçuluk Sahibi Sayın Ahmet Ali FİDAN'a, Talay Ticaret Sahibi Sayın Mustafa Nahit TALAY'a, öğrencilerimizin şef formalarını karşılayan PEHLİVANPARK Sahibi Hüseyin TÜLKAY'a, bizleri İstanbul' a güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştıran ve bütçe konusunda destek sağlayan BBD Deryal Turizm'e teşekkürü bir borç biliriz. Yarışmaya katılım noktasında öğrencilerimizi destekleyen ve onları hazırlayan Alan öğretmenlerimiz Burçin KÖSE ve Bayram KÖSE'ye, okulumuz yöneticilerine, destek personelimize yarışma süresince yanımızda olduklarını sürekli hissettiğimiz Temiz TV de canlı yayını takip eden OMTAL ailesine çok teşekkür ederiz. Bu yarışmanın kahramanları geleceğin şefleri öğrencilerimiz büyük bir cesaret örneği göstererek 6 farklı kategoride 15 çeşit yemeği tadım ve sunum tabağı olarak hazırlayıp yerli ve yabancı jüri üyelerine sundular, centilmence yarıştılar, sesleri kısılıncaya kadar arkadaşlarına destek verdiler hatta motivasyonu düşen rakiplerini de unutmadılar, kazandılar ve başardılar bize bu gururu yaşattılar. Hepsini canı gönülden kutluyor, bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Hazırlanan tabaklarda ilimiz ve ilçemizin geleneksel tatlarının sunulması ayrı bir gurur kaynağımız oldu. Bucak Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından Coğrafi Tescil İşareti alınan "Bucak Salebi" yerli ve yabancı jüri üyeleri tarafından ilgi gördü. "Haşhaşlı Kıtır Ekmek", "Bucak Tarhanası", "Etli Keşkek", "Sufle", "Taş Kadayıf", "Gayduma", "Mevlana Pide", "Babagannuş", "Vişne Soslu Poşe Levrek", "Zabaglione", "Mavi Haşhaşlı Kuzu Glaze", "Şinitzel", "İrmikli Tatlı" beğenilen lezzetlerdi.
Adres:
FATİH MAH. 1664 SK. OĞUZHAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 5 BUCAK / BURDUR
Telefon
0 248 325 41 40